Повідомлення про коригування розміру внесків

Повідомлення про коригування  розміру внесків за встановлення,обслуговування (повірку)  та заміну вузлів комерційного  обліку  та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень

Відповідно до   Закону України від 09.11.2017р № 2189-У111“Про житлово-комунальні послуги”  в частині постачання теплової енергії ,  статті 6 Закону України “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання”, наказу МІНРЕГІОНУ від 05.06.2018р. №129 “Про затвердження Методики

визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання” та пункту 2 рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 15 серпня 2019р. № 247 ,  у разі зміни окремих витрат, пов”язаних із обслуговуванням вузлів комерційного обліку, з причин ,які не залежать від оператора зовнішніх інженерних мереж, зокрема збільшення або зменшення податків і зборів, мінімальної заробітної плати, орендної плати та амортизаційних відрахувань, підвищення або зниження цін на паливо-енергетичні та інші матеріальні ресурси проводити перерахування розміру внесків шляхом коригування складових витрат.

На підставі вищевикладеного та враховуючи збільшення витрат для обслуговування  вузлів комерційного обліку коригуємо окремі статті витрат:

1. Послуги з повірки вузлів комерційного обліку  , що надаються ДП”Волиньстандартметрологія” на 2021 рік  збільшились на 15,7%.

2. В ході експлуатації постійно виникає необхідність в заміні елементів живлення теплообчислювачів.Витрати по заміні елементів живлення вузла комерційного обліку внесені в прямі матеріальні витрати.

3. Відповідно до Наказу №129 Мінрегіону виникає потреба  в частині  формування та підтримання у наявності обмінного фонду вузлів комерційного обліку (не  більше 15% від встановлених).Витрати на заміну вузла  комерційного обліку   розраховані окремо від внесків за обслуговування згідно Методики.

Внески підлягають коригуванню окремо по кожному  будинку. Розрахунковим періодом для оплати внесків є квартал.

Зауваження та пропозиції від мешканців  і споживачів на  послуги з постачання теплової енергії та  постачання гарячої води, тарифу на теплову енергію   просимо надсилати у виконавчий комітет Нововолинської міської ради (пр-т Дружби,27), КП”Нововолинськтеплокомуненерго” (вул.Св.Володимира,3) протягом 7 календарних днів з дня  повідомлення.