У Нововолинську сьогодні завершився опалювальний сезон

Про це повідомив на прес-конференції заступник міського голови Володимир Рожелюк. Відповідне розпорядження підписав учора міський голова Віктор Сапожніков.

Володимир Рожелюк також поінформував, що у будинках жителів 5-го, 6-го, 15-го мікрорайонів, а також мешканцям проспекту Перемоги, 1 А та на вулиці Стуса,1, де подавалася гаряча вода, ці послуги призупинено. Він попросив вибачення за такі незручності  і разом з тим зауважив, що саме жителі цих районів мають найбільші борги за теплопостачання.

– Газовики уже опломбували котельні, – сказав вінм і звернувся до мешканців міста, аби вони переглянули свої рахунки та розрахувалися за отримані послуги.

Начальник КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк повідомив, що цей опалювальний сезон був невдалим для підприємства через погодні  умови.

– Ми не виробили ту теплову енергію, яку планували, – зазначив він.-Врахувавши наші економічні та фінансові можливості, змушені знову перейшли на неповний робочий тиждень. Проте, як зазначив він, проводяться роботи щодо заміни тепломереж, з ремонту обладнання котельні.

Анатолій Гаврилюк наголосив на тому, що населення заборгувало підприємству 6 млн. 200 тисяч гривень. А «Нововолинськтеплокомуненерго», у свою чергу,  має борг перед газовиками  на суму майже 5 млн. грн. Тож зауважив, що лише тоді, коли віддадуть ці кошти,  зможуть надавати гарячу воду. Незручності відчуватимуть 2675 сімей.

Анатолій Гаврилюк звернувся до мешканців, аби з розумінням ставилися до претензійних заяв, які будуть розносити тим, хто заборгував за надані послуги, і запевнив, що, зі свого боку, керівництво та працівники підприємства докладатимуть зусилля, щоб своєчасно увійти у наступний опалювальний сезон і подавати тепло на належному рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.